Senaste inläggen

SJUR RØTHE OM ZEN PRODUCTS

SJUR RØTHE OM ZEN PRODUCTS

Sjur Røthe: Z-Roller gör mig till en bättre längdskidåkare

 

Den norska världsmästaren i längdskidåkning Sjur Røthe är en aktiv användare av Z-Roller. Han ser tydliga fördelar med att använda maskinen i sin dagliga verksamhet.

”Även toppen inom vår sport har inte daglig tillgång till massage. Då är Z-Roller ett bra alternativ. Efter intensiv träning är det helt enkelt bra att ta en runda med Z-Roller, säger Røthe.

Att Z-Roller är flexibel är viktigt för Røthe:

”Jag gillar att jag alltid kan få den tillgänglig som ett viktigt hjälpmedel. Maskinen är lika bra framför TV: n i vardagsrummet som efter en lång åktur i spåren eller som ett hjälpmedel vid träningsläger utomlands. Z-Roller är därför ett viktigt hjälpmedel för alla som tar träningen på allvar”, avslutar Røthe.

Z-Roller är lätt att ta med på träning och läger, ansluts direkt till bilens 12-voltssystem.

Den hårda sportmassagen löser upp musklerna och bidrar till snabb återhämtning i viktiga muskelgrupper. Z-Roller gör det också möjligt att lägga till ännu fler träningspass, eftersom musklerna återställs snabbare med denna massage.

12V_8-443x600Maskinen kan anslutas direkt till bilens 12V-system via cigarettändaren vilket ger en otrolig flexibilitet. Återhämtningen kan därför påbörjas direkt efter träningspasset vilket ger bra resultat istället för att riskera och bli stel i bilresan hem.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.