Senaste inläggen

Leverans & Retur

1 Fraktavgift
Vid beställning tillkommer en fraktavgift på 49 kr på order under 600 kr.

2 Leveranssätt
Vi erbjuder leveranser med PostNord direkt till angiven adress och leveranstiden ligger på 1-4 dagar. Tyvärr har vi exempel på upp till en veckas leveranstid med PostNord.

3 Ångerrätt och byte
SupplySport har 30 dagars öppet köp inom Sverige, med vissa undantag. Vid en eventuell retur måste produkten vara oanvänd och i oskadad originalförpackning. Vi hanterar byten som en retur och ett nytt köp; du skickar tillbaka den produkt du inte vill behålla och beställer enkelt en ny via vår hemsida.
Kontakta ALLTID först via e-post! support@signsupply.se

4 Reklamation
Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och SupplySport eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som SignSupply Sport har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till SupplySport ska göras inom skälig tid efter det att felet upptäckts, dock senast inom 3 år. SignSupply Sport förbehåller sig rätten att i första hand avhjälpa felet, i andra hand omleverans av varan och i sista hand återköp. Vid reklamation tar du ALLTID kontakt med SignSupply Sport först via support@signsupply.se. Efter ett påbörjat ärende gällande byte eller retur måste varan/orna vara returnerat till oss senast sju (7) dagar senare.

5 Retur
Vid retur står du risken för varan, därför är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. För att en full återbetalning ska kunna genomföras ska varan vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och manualer ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Om du inte hämtar ut ditt paket debiteras du för fraktkostnad, returfrakt och hanteringskostnader, totalt 110 kr. Vid tungt gods tillkommer även kostnaden enligt frakttabell.

Vid retur tar du ALLTID kontakt med SupplySport först via support@signsupply.se.

Ångerrätten gäller inte varor som tillverkats eller ändrats i enlighet med dina särskilda önskemål. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom sju (7) dagar från det att SupplySport tagit emot returen. Återbetalning sker via Klarna. Kostnader för tjänster kopplade till leverans såsom expresspack och postförskottsavgift återbetalas ej vid en retur.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och SupplySport rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp.

6 Återbetalning av retur
Då din retur mottagits, hanterats och godkänts av oss sker återbetalningen via Klarna. Om du valt att betala med faktura rekommenderar vi att du betalar fakturan eller kontaktar Klarna för att förlänga betaltiden, för att undvika risken för onödiga påminnelseavgifter.
Vi ersätter ej för rekommenderat eller postförskott.

7 Force Majeure
Vi anser oss befriade från att fullgöra våra förpliktelser i de här villkoren i händelse av ändrad lagstiftning, myndigheters åtgärd, konflikt på arbetsmarknaden, brand, översvämning, krig, terrorism, sabotage, olyckshändelser av större omfattning eller liknande händelser.

8 Returadress
Kontakta ALLTID först via e-post! support@signsupply.se

Efter återkoppling från oss returneras varan/orna till adress nedan.
Vi ersätter ej för rekommenderat eller postförskott.

SignSupplySwe AB
Maskingatan 8B
195 60 Arlandastad