Zen Products skall vara nyskapande och ledande i utvecklingen av teknik för användning inom idrottsmassage och återhämtning för idrottsutövare, samt att utveckla produkter som passar i sociala sammanhang.

 

Företagets idé är att utveckla en massageprodukt riktad till idrottsutövare, för återhämtning och förebyggande av skador. Målet är att erbjuda marknadens mest effektiva massagemaskin för alla som sportar / tränar, till ett rimligt pris och med god hållbarhet.

 

Produkten kommer att tillgodose behovet av regelbunden massage. Den ska ha en estetisk design, funktion och ljudnivå som inte stör. Den ska användas i privata hem – i vardagsrummet eller sovrummet men också i träningshallen eller bredvid en parkerad bil.

 

Det finns få leverantörer av sådan utrustning för denna målgrupp. De flesta leverantörer av dessa produkter levererar till professionella, medicinska miljöer som fysioterapeuter, läkare, kiropraktorer, etc. Det är dyra produkter, vilket eliminerar möjligheten att sälja direkt till den enskilda utövaren.

Jan Gisle Berger, grundare